Saturday, November 29, 2008

kenapa?

HITAM nak tau ....? pernah terpikir
kenapa kita macam tu? tak pon aq lah mcm tu... selalu berharap org contact kita dlu.. tp kita tak pon cari dia... dan DIA? samer jer cam kita...masing2 berharap... bila kita nak berhenti berharap? kenapa jugak bermain2 kat soalan lain.... kenapa insan ni ske contact aq? kenapa dia tak pham2 bhasa?
hidop manusia mmg tak pernah nak BERSYUKUR... tgok lah td! tgu org contact tp ble da ada org tak ske pulak org tu... kenapa manusia mcm 2? mmg azalikan.... kita mgkin rimas dgn bdk yg berumur 3thn COZ mker adalah gol.yg sker ber tanyer... kenapa mcm 2?ni aper?kenapa mcm 2?ni aper?kenapa mcm 2?ni aper? banyak kali lak tu... alah kita pon mcm tu gk...kita jer tak perasan.

2 comments:

petto said...

u've been tagged!!!
sile prgi ke blog sy dan click pd "naema suro bwt"
hehe :))

gubukaziz said...

kunjungan pertama,,,,


salam persahabatan.,.