Thursday, December 10, 2009

SAMpai BiLa NAK mERAJUk???

herm?... ~.~
pernah tak korang MERAJUK???
biasa nye smpai bile??? adakah pas org tu minta maaf korang akan OK balik???
uhuk~.~
laki ni kuat merajuk n lamer ker????
TIDO tu PADA korang BERSALAH sangat ker?
ala aku dah mintak maap kat seorg mamat ni.. tp d still cm tak nk ckp dgn aku r... spe jaat kt cini? aku dah mintak maaf dah... dah nk 12jam ni d marah kat aku. biar d cool down dlo tp tak kan tak sjok2 lg enjin nyer~
lamer2 sgt aku lak yg cedey+bengang...

Tuesday, December 8, 2009

new moon

sayer dah tgok.....
huhuhuhuhu
mmg slow cter nye takder part joy pon... sme mcm novel
tp climax ending nye antra part menarik utk ditonton lgi

:D

Wednesday, October 14, 2009

pernah tak jadi???


pernah tak jadi......
  • nak ngis tapi tak dpt kuar air mata
  • nak jerit tp cm tak kuar suara (mcm jer la)
  • nak marah tapi takder sebab
  • nak mengamok tapi takder mangsa
  • nak tumbuk tapi takder objek
perasaan dalam diri yang terpendam..... ape nak jadi oi!!!!!!!!!!!!

Tuesday, September 29, 2009

rayer.raye

nak di katakan best lar rayer kli ni!!!!
  • pat wet rayer lagi
  • jumpa kwan2 kg n rayer bersme (stlah 7thn tak wat pkr ni)
  • bju rayer tak perfect ciap
  • pat mgarah ank2 buah wat kjer
  • mentik air mata dgn mak tercinta
  • rumah ku tak dkunjungi oleh ttmu yg x di undg
  • pergi balik naik kte
nak di katakan best lar rayer kli ni!!!!

Monday, August 10, 2009

homeless to harvad


pernah tgok tak cte ni? dgr ker kt mner2? org2 cter2...?
best wey cter ni...
megsahkn sorg rmja yg ltar blkag susah,parents drug addict,mak hiv.. atok rogol mak mse mak kcik..bpak dok merempat.. idop tak mndi g sek bsuk tp!!! sbb kesusahan n dorongan seorg lady pgutip smpah. d nak jd org pandai, d nk p sek! d usaha sndri nk msok sek.byar yuran,ask teacher how 2 get an A! coz 4 her,-A is not enough.. and akhirnye she been accepted to enter harvard.
cam ner lak dgn kiter?

Friday, August 7, 2009

rindu

i miss mak n abah.....
i miss them....
i love them....
coz they r everything for me....
noni rindu mak ngan abah.....

Wednesday, August 5, 2009

idop

idop skunk serba tak kena r...
bz lg..
  • putih tak ske org yg suke memaksa dlm menyuruh putih membuat satu pekare.. hitam suke kew? of coz tak kan....
  • kdg rase tersisih atau kita yg menyisihkan dri??? kne renung tu...
  • mood memainkan peranan penting dlm idop tp macm mane dgn sikap profesional yg digembar gembur kn??? kne tgok gk tur
.... hum... herm...
  • hidop sorg lg bgos... yer ker??? klo mati saper yg nak tanam??? ha yg ni kne muhasabah....

Friday, July 3, 2009

ure2 yg haram gle!!!

haih marah nyer sayer.... dah la tak pat nak dftr subjek ikot prancgan... ni k9 lak wat bengong... knp time aq... knpa bkn time cucu cicit anak buah aq.... cm haram tol bler ure2 mengatakan " romet n blik dtetapkn by pnyelia" der....!!!! ape kejadah nyer ini smo?

bukanker malaysia sudah merdeka?
*n um ber= dlm merdeka itu
bukanker kami dah melebihi usia 18, bhkan im already 20 *evndo rmai guess 17thn
bukanker aq telah ader lesen memandu yg sah *im no longer 'P'


KNP MKE SEBOK2 NK KCO IDOP KAMI!!!
KITA ORG BYAR YURAN R WEI... n kita org ikot le *penjimatan letrik,actv k9 tur.. *even not all tp ikot gk kan seteng nyer....

npe kami yg kne tempias klo org lain yg berhutang? mne g keadilan n bpr kt msia ni?
klo ler k9 tu cun at least cm 12 lah *sekurang2nyer msok dek akal lah gk.. ni tak buruk! lantai simen, lubg2 lg *sek men aq pon pd thn 2003 dah pkai mozek blik air kepala shower pon xder, locker kogC 3 0rg *sdagkan ada 2 jer, study corner pon wat cm nk tak nak jer *mag lah ader aircond tp klo lntai siling pecah2 kotraktor ape tu?

bodoh begok bongok bahlol b*b1 busuk


wlopon bertriak kat hitam tak der pe yg bermanfaat pon tp at least ini mmg tmpat aq nak kta per yg aq nak kta n tugas hitam adalah mendgr.
huh!

Tuesday, June 30, 2009

kesedaran seketika ...

bila tgok cter warkah terakhir ep last... pergh menangis hitam!!!putih ckap sme lu~ gle touching... ada lah kesedaran dlm dri ni... tp bler dah lap air mata... HILANG. boleh lak mcm tu kan.
mun kamik ada wak2 zmn penjajah kayak rosli,sik pat kamik byang~

ruam tak ilang lg. mak sruh g klinik. msok tu dah 3x muke aq lah. dah mlas.tp xelok ptos asa.dmam pon tak kebah btol lg. naim kata bnyk kan bdoa ujian Allah. joop pon dah *buih msg sruh g klink.
aq degil ker? tak sangka, aq degil g klinik.sdgkan mcm ubt tu my 3bestfren jer after hp n tv.

hidop sik lama. sik sape tau bila mati. yg smo org tau janji tuhan
*seksa@kesenangan d next station yg menanti anda?
aq ni madah broken srawak ja

Friday, June 26, 2009

cuti?

sedar tak yg putih dah nak bis cuti dah... pasni tak pat ler nk tgok tv lagi... ANTM jaslene menang?! da~ tlonglaer.. tp dah nsib d... cter ghost ley tgok on9... npe la tak der kekasihku seru 2...
cte tu best gler!!! the nanny aq dah tgok bpusing2 ep. dah.. aha~ t tak pat tgok csi kat axn dah... cuti ni putih mengumpul smo penyakit yg dihadapi.. moga2 time kt um sihat lah hendaknyer... meh putih list tuk hitam tau:
  • excident jari kaki (kelingking) d kdua blah kaki...
  • kgatalan melampau
  • demam
  • bengkak gusi
  • btok n selsema (dsaat genting H1N1) mjur bukan.
  • sakit mata pulak dah~
  • ahrg.. ruam !!!!
mcm2 tol yg berlaku.. tp ade gk keseronokkan nyer...
  • g jb mkn ketam smpai tak larat jln
  • g melaka n N9 jumpa teman2 lmer (thanks pet)
  • tdor dpan tv hampir stiap malam ku
  • ada mto putih ex5 d kg tenang
  • mkn durian dan segala jenis buah yg ada d kg tenang
  • jumpa kwn sek ren (lakonan atau kebenaran)
2 bln yg pelbagai

Friday, May 22, 2009

terlampau bosan

DA~
moksya bosan soh~
sampai tak tahu dah nak cte ape...
otak cam tak berjalan...
malah tak merangkak...
cumer mengesot-ngesot sahaja...
cuti salah...
xcuti salah...
ape da~

Thursday, May 14, 2009

empty

rasa kosong,
luka yg dalm,
penat yg tak tergambar,
macam tertiggal bus waktu nak blik raye.
ketandusan idea....

Tuesday, April 28, 2009

tlong selamtkan

  • di ingatkan kpd semue insan di bumi tuhan ini....
video di ingatkan kpd semue insan di bumi tuhan ini.....

renung-renung kan dan selamat beramal

Saturday, April 25, 2009

mak cik dewan makan!!!

kanapa kanape kanepe K.E.N.A.P.A uhuk!!!!
dah lemer tak mkn... Tak kesempatan ade je
halagn tp kali ni berkobar kobar turun mkn dgn menu yg dinantikan tiber2
t.i.d.a.k
"coleslaw" BERTUKAR menjadi "sayur goreng"
sampai ati m.cik tu menghacurkan impian seorang anak kecil
ini boleh mendatangkan
"balada gadis kecil"
wat cha~ mak cik!!!!!

Tuesday, April 14, 2009

adush hilang lagi!!!


setelah pemergian kasih2 at putih yg sebelumnye.
kni merah lak pergi secara mengejut...
kini kakiku meminjam minjam kepunyaan yg lain utk ke toi-toi.
adush...
knp begitu mendadak...
bg lah amaran awal ke.. bole putih berhati at.
selamat tinggal merah... putih dan itam akan ingat saat dn waktu kita bersame...
dalam basah, kering, saattergelincir, wak2 kita spent time kat psarmalam,
paling tak luper saat terbawa merah ke uma joop.
(nmpk sgt kita xley terpicah ini kan pula ko terputus!)
bukan salah ku... harap ko x muncul dlm mimpi2 kering putih di mlm yg basah....
<\selamat tinggal/>

Friday, April 10, 2009

"kenapa" persoalan muncul lagi


hari ni aq send ler msg gud luk kt bbrapa bdk sek men n m3x yg pnah berkwan dgn aq
dalam 13 org 2 org dah tukar num tnpa pengatahuan ku.
2 org lg dah xkenal aq saper.
sebelum ni pon dah muncul delima yg mcm ni mengenai bdk2 lame ni...
hum ntah2 nnt kwan2 aq yg skrg ni yg dpn mata aq ni di masa dpn if aq anto msg/email/card mke pon akn tnye comon quest....
"sape ekh dia ni?"
DDDDAAAA~~~~

ape motif aq stil simpn num mke ek dlm phone aq?
ptot ker aq buang sjer?
sdangkan ada d antra mke yg mmg rpat gler dgn aq time sek men since form1....
just 1 sem kami tak berhubung adakah itu alasan kukuh yg membolehkan mke buag num kwn? bkn kali ni jer.. b4 dis pon dah ada dah...
n not me d only person who face wit d sme tig..
ada gk member lain yg pnah aju persoalan ni....
hum ape smo ni? kawan itu utk per?
klo mcm tu baik aq dari awal2 wat polisi, ambil kawan 2,3,4 jer coz yg ni akn ingat kita...
dan ini dah terbukti dgn usia aq yg baru 20 thn jgung ni

Monday, April 6, 2009

malam MERAHPUTIH


AKHIRNY€!!!
TAMATLAH RIWAYAT mps2
JENUH TGOK BEBUDAK NI melaram tak ingat bumi yg hjo~
enjoy2 g2 jer le.....
coz proper dinner kan....

Monday, March 30, 2009

perasaan aku

feseni um ni hah....
stakat ni lah kan putih still rase takder prasaan dgn feseni ni. huhuhu( mungkin sbb belum menang@tak menang) hehehe....
exam dah dekat dah hah....
aq still tak bergerak pantas. macam mane ni? tber bun
tu! (mungkin sbb badi sipot babi tu lah) [alasan hoh!]
merayow je hah....
jalan2 lagi, boley saje... dasar tak sedar dri... ye
r lah nak merangkak ktor plak kan (lagi2 malaysia ni) dgn menggunakan wet rebet mto bru putih, aq mengambil kesempatan mrayow lg.

Wednesday, March 25, 2009

yg lame TETAP dikenang




hitam. ada benda yg kita syg. tp nnt kne berpisah gak lah kan... syg gle kat mke... tp t berpisah lah kan. mcm skunk ni. nak buang syg nak pkai pon tak sanggup... apekan daya jdoh tiada.

Wednesday, March 18, 2009

aq dah sebulan beli mto


hohohohohohohohoohoh suke suke suke
putih dah ade mto hitam... warne putih lagi tu.. huhuhuhuhuhuhu
dlm keluarge aq lah anak dara p1 dpt bli mto
setalah kakak ku yg tak kesampaian.... gne wet sendri tau! tp syag ada sticker P tu. tp hbis bln 4 ni i'm not P lagi.....
gmbo ni ambil kt area menara TM 2. sjo ekh lepak kat cne show of mto den.

Wednesday, March 11, 2009

permulaan

huh... darah merah.. bdn besar tak semestinya ckup darah.... sok keputusan drah putih kuar...hope putih ttp putih...hitam tau dah lmer putih tak bercakap... otak buntu.. msuk u cm mkin be*gap... hush jauhkan ler... heheheheh bnyak nk kata kt hitam.. tp putih keliru yg mner.. bnyak benda putih nk wat tp bingung mner nak start.... putih janji dgn hitam pasni putih akn slalu lawat hitam kt cni...