Tuesday, April 28, 2009

tlong selamtkan

  • di ingatkan kpd semue insan di bumi tuhan ini....
video di ingatkan kpd semue insan di bumi tuhan ini.....

renung-renung kan dan selamat beramal

Saturday, April 25, 2009

mak cik dewan makan!!!

kanapa kanape kanepe K.E.N.A.P.A uhuk!!!!
dah lemer tak mkn... Tak kesempatan ade je
halagn tp kali ni berkobar kobar turun mkn dgn menu yg dinantikan tiber2
t.i.d.a.k
"coleslaw" BERTUKAR menjadi "sayur goreng"
sampai ati m.cik tu menghacurkan impian seorang anak kecil
ini boleh mendatangkan
"balada gadis kecil"
wat cha~ mak cik!!!!!

Tuesday, April 14, 2009

adush hilang lagi!!!


setelah pemergian kasih2 at putih yg sebelumnye.
kni merah lak pergi secara mengejut...
kini kakiku meminjam minjam kepunyaan yg lain utk ke toi-toi.
adush...
knp begitu mendadak...
bg lah amaran awal ke.. bole putih berhati at.
selamat tinggal merah... putih dan itam akan ingat saat dn waktu kita bersame...
dalam basah, kering, saattergelincir, wak2 kita spent time kat psarmalam,
paling tak luper saat terbawa merah ke uma joop.
(nmpk sgt kita xley terpicah ini kan pula ko terputus!)
bukan salah ku... harap ko x muncul dlm mimpi2 kering putih di mlm yg basah....
<\selamat tinggal/>

Friday, April 10, 2009

"kenapa" persoalan muncul lagi


hari ni aq send ler msg gud luk kt bbrapa bdk sek men n m3x yg pnah berkwan dgn aq
dalam 13 org 2 org dah tukar num tnpa pengatahuan ku.
2 org lg dah xkenal aq saper.
sebelum ni pon dah muncul delima yg mcm ni mengenai bdk2 lame ni...
hum ntah2 nnt kwan2 aq yg skrg ni yg dpn mata aq ni di masa dpn if aq anto msg/email/card mke pon akn tnye comon quest....
"sape ekh dia ni?"
DDDDAAAA~~~~

ape motif aq stil simpn num mke ek dlm phone aq?
ptot ker aq buang sjer?
sdangkan ada d antra mke yg mmg rpat gler dgn aq time sek men since form1....
just 1 sem kami tak berhubung adakah itu alasan kukuh yg membolehkan mke buag num kwn? bkn kali ni jer.. b4 dis pon dah ada dah...
n not me d only person who face wit d sme tig..
ada gk member lain yg pnah aju persoalan ni....
hum ape smo ni? kawan itu utk per?
klo mcm tu baik aq dari awal2 wat polisi, ambil kawan 2,3,4 jer coz yg ni akn ingat kita...
dan ini dah terbukti dgn usia aq yg baru 20 thn jgung ni

Monday, April 6, 2009

malam MERAHPUTIH


AKHIRNY€!!!
TAMATLAH RIWAYAT mps2
JENUH TGOK BEBUDAK NI melaram tak ingat bumi yg hjo~
enjoy2 g2 jer le.....
coz proper dinner kan....