Friday, April 10, 2009

"kenapa" persoalan muncul lagi


hari ni aq send ler msg gud luk kt bbrapa bdk sek men n m3x yg pnah berkwan dgn aq
dalam 13 org 2 org dah tukar num tnpa pengatahuan ku.
2 org lg dah xkenal aq saper.
sebelum ni pon dah muncul delima yg mcm ni mengenai bdk2 lame ni...
hum ntah2 nnt kwan2 aq yg skrg ni yg dpn mata aq ni di masa dpn if aq anto msg/email/card mke pon akn tnye comon quest....
"sape ekh dia ni?"
DDDDAAAA~~~~

ape motif aq stil simpn num mke ek dlm phone aq?
ptot ker aq buang sjer?
sdangkan ada d antra mke yg mmg rpat gler dgn aq time sek men since form1....
just 1 sem kami tak berhubung adakah itu alasan kukuh yg membolehkan mke buag num kwn? bkn kali ni jer.. b4 dis pon dah ada dah...
n not me d only person who face wit d sme tig..
ada gk member lain yg pnah aju persoalan ni....
hum ape smo ni? kawan itu utk per?
klo mcm tu baik aq dari awal2 wat polisi, ambil kawan 2,3,4 jer coz yg ni akn ingat kita...
dan ini dah terbukti dgn usia aq yg baru 20 thn jgung ni

4 comments:

ira nadhirah said...

jgn buang no.
nti mnyesal.
cayolah :)

vamp said...

hum... ntahlah... x buag r g2.

Saifol Lizam said...

Biasalah tuu...
kita kena slalu munasabah diri supaya
kita lebih faham dlm kehidupan..

salam perkenalan dari saya..

Saifol Lizam said...

marilah jalan kat blog saya dan join follows skali...