Tuesday, May 25, 2010

selamat pagi pu3 hari lahir

pg2 jer tgok inbox.... wah owg antor msg birthday.
1.hawa
2.pain
3.naim
4.afa
5.chot.
6.erna
7.unknown
8.faz
9. yg pling tak kusangka tp yg pling ku nantikan.... ABG P techinter~
buat julung kali nya B ngat hari itu adalh hari lahir ku stelah d lupe 2x spnjg kami berchinter.

bgun pg abg.jmil dlm blik air lg. dgn bertemankan hp yg asyik snooze 5min skali aku MENGGAGAHKAN diri wat srapn, mndi, solat, mkn.... dah la lmbat. cbok lak pendatang asing kt uma aku tu "miao~miao~ nk mkn!!!!" dah la kucing tu demand! mkn nk sedap. klo kasi telur or lauk smlm xnk mkn. hampeh tol. tgu lah setan aku naik. KAMI BUANG KO ke tempat tgal owg kaya.

tergedik2 start pacuan 4kaki (temasuk kaki aku) nk g keje (praktikal). ok jam kol 7.15 WAT!?? LOKAS DARO ( tbe loghat nogori) wak mcm biasa. tber hari ni nmpk nya smo kurang ajar! blagk ye korang wak kte import. poyo byar mahal jln atas jln raya yg same gk dgn aku. :P nasib baik aku XTERKORBAN dihari jadi. bkn takat kete jew, mto pon kurang ajor gk! isyk.... marah nyer saya. mjur smo lampu di bndr anggerik ni warne hjo time aku tbe. YIIPPPEE..

berbekalkan sakit prot nk berak ni. aku pecut ke opis. slamt full tank. so xde msalah lain yg akn timbul. stibanya di opis sperti rutin hidop. G JAMBAN.... aahhh lega. pas dandan g punch itu card. naik tga opis. dok kt mje on pc. on9
penyelia pon kata "azai awak xyah trun perhimpunan awak jaga opis ok." dalam ati bunga2 riang lalalalalala boley on9... sekian buliten pg hari jadi.

4 comments:

asna ashraff said...

happy birthday... huuuuu :)

vamp said...

TQ. IM WAITING u wish my birthday~ muahx...

asna ashraff said...

poya, urdean ajak g picnic kat ulu bendol..boleh tak kau email aku senarai email kau, bond, rapet, aleng, eton, dll yang kau rasa berminat nak join small reunion kita ni...

aku dah takde fb dan no pon dah tukar.. prob lah nak contact korg.. haha ajak momoe gak...

maybe pertengahn june kot..jom la

email aku asnaashraff@gmail.com

thanks poya cumel...

vamp said...

fyi. ko dah bermsg2 dgn aku dgn num bru ko tu... yg mahal tu~yg ko tem-pah @ beli khas tu~... herm... dikemudian hari aku msg ko wat tak knal aku lak ~berapi~