Friday, February 11, 2011

MPS? APE TU?

adoi dinner kolej dtg lg. mps. mlam perdana sembln. klo x silap r. utk kli ni lg lah merepek. ade ke kt dewan k9 yg sekakang kakang kera und monyet tu g wat tema glamour~ yg kt hotel tu g wat tema 1malaysia. hermmmmm......

td g mid jp. bertembung dgn kwn2 fak. (not fuck) . hush gaban kakak2 aku ni shoping bju dinner., beratus ratus beli.... pkai sekali je~ org melayu nk nak lg student ni ha. dress labuh tu nk wak g aner? Grammy award? tp dah ade wet kan. klo xde consumption xde profit lak~ hurmmm

aku ngat nk pakai je pape bju short dress yg aku beli kat street bazar tu. ok je~ cuma perlu tambah aksesori lah kan. td pon beli bulu aym letak kt kepala je dah RM29. aku kre gler ker? beli tu dgn harga tu. org nk mkn pon susah. tber bermuhasabah jp.

utk tema 1 mlayasia tu aku ngat nk pkai bju punjabi. ye lah bdn aku ni bkn lawa pon nk paki cheongsom klo kebaya tu dah slalo sgt org tgok aku. stiap kli raya. hidung ni pon mancung gk, xdpt jd ank arab, jd ank punjab pon ok lah~ harap sgt t jumpa bju cun kt jln msijid india. klo logik akal, t raya ley tempah kain jer pkai dgn bju punjbi tu.

*jgn membazir~

2 comments:

asna ashraff said...

MAJLIS PERBANDARAN SEREMBAN

Lea Lyanna said...

hye ;) bj punjabi tu around 100 je sepasang sekali shawl dia. tgk sulam kain.. makin 'meriah' makin up la harga nyew.. kalu kedai tu ade offer dpt la serendah 80 sepasang. upah jahit lengan pendek rm5 jew. dia wat time tu jugak.