Wednesday, June 30, 2010

buang TEBIAT

CM biasa ! bgun pg gosok gg~ pkai bju~ solat jgn lupa! den ley ler aku g kojo after srapan.
menu: milo n roti bakar~ YUMMY~ *ORG bujang ok le tu....
jln jam. bertarung nyawa wak moto blah kanan sekali (mean ptog kereta yg dok stop tu dan melawan arus jln sebalah sana = ade paham? ) ade la kte yg tak bertimbag rasa. lorg tu kn 2 line. apa salahnyer klo awak tu pkai line kri skali. kasi mto gne line satu lg. sesapa yg tau jam puncak ke kg subang mesti mke pham.
ok... vromvrrooomm!!! msok highway... TBER RASA NK NYANYI.... kuarla lgu
merah membara semangat waja
putih mu bersih budi pekerti
kuning berdaulat payung negara
biru perpaduan kami semua
*smbung sdri~
aku cam rindu lak nyanyi lagu patriotik ni. dlo time sek slalo nyanyi.
msuk U haram jadah da nk nyanyi
time keje t agknye bnyak je lagu mcm tu aku tak tau
mane tak nye tgok tv1 jarang sekali

3 comments:

asna ashraff said...

laaa kau dok kg subang ke cik kak.. dah dekat dah kita :D

cLovErX said...

pas neh haku nk ko nyanyi negaraku tiap2 pagi....

vamp said...

iye~ zmn praktikal dah tamat. aku dah tak buang tebiat lg